Kamer Freek

Thema: Engelse whisky kamer.

Freek Schell heeft als oudste van het gezin een groot verantwoordelijkheidsgevoel meekregen. Hij kan erg genieten van een goed glas whisky, ontspannen onderuitgezakt in een grote leren fauteuil. Als slager in hart en nieren aanschouwd hij graag de jacht op wild. De kamer van Freek biedt ruimte voor vier personen, een echte familie kamer.

Kamer David

Thema: Sportkamer

David Schell is klein van stuk maar groot van geest en bezit een hoop doorzettingsvermogen. Hij staat dan ook zijn mannetje in de boksring, fitnesszaal of op de tennisbaan. Samen met zijn vrouw heeft hij drie zoons welke ook zeer sportief, lenig en bewegelijk. Daarom kan het ook niet anders dan dat deze kamer ruimte biedt aan het gehele sportieve gezin,  met twéé tweepersoonsbedden en voldoende opberg mogelijkheden. 

Thuis bij Schell is een huiselijk familiehotel waarbij elk bezoek weer opnieuw een unieke beleving is. Door de verschillende thema kamers die allen zijn ingericht met meubels uit onze privécollectie en oog voor detail, streven wij naar een exclusieve beleving. Het hotel biedt je rust en comfort middenin het bruisende centrum van Rotterdam.

Kamer Gabriel

Thema: Filmsterren

Playboy Gabriel Schell wordt regelmatig lastiggevallen met groupies die hem verwarren met Richard Gere. Als ware filmster voelt hij zich dan ook wel thuis tussen de ‘Rich and Famous’. De looks en de praatjes van een Don Guan, maar net als de rest van het gezin een hart van goud. Wie niet bang is in het donker voelt zich thuis in deze riante film kamer.

Kamer Sander

Thema: Harley Davidson

Wanneer Sander Schell aan komt rijden op zijn Harley Davidson motor laat hij alle hoofden doen omdraaien. Met zijn leren jack en schreeuwende motor maakt hij een verpletterende indruk. Een stoere, ruige man die wel van een ritje houdt. Touren door Amerika en en Mexico is genieten voor deze beer van een vent.

Kamer Ruben

Thema: Einstein

Ruben Schell is als Einstein van de familie altijd weer in staat ons te verbazen met zijn innovatieve creaties en vernuftige ideeën. Als kind had hij al het zolder kamertje en ook nu staat zijn ruime tweepersoonsbed op hoogte tegen zijn prachtige boekenkast. Deze kamer biedt de mogelijkheid voor het bijplaatsen van een extra bed.

Ontbijtarrangementen (alleen in het weekend)

Standaard

€7

 • Croissant
 • Brood
 • Boter
 • Kaas
 • Jam
 • Gekookt ei

Uitgebreid

€11

 • Croissant
 • Brood
 • Luxe broodjes
 • Boter
 • Kaas
 • Ham
 • Jam
 • Roerei
 • Spek
 • Yogurth met Cruesli

Kamer Mamma

Thema: The Godfather

Als hoofd van dit grote gezin vol eigenzinnige karakters moet je soms wat stuntwerk uithalen. Aan haar natuurlijke overzicht en respect komen gelukkig geen stiletto’s te pas, al heeft ze wel de allure van een doorgewinterde maffia vrouw. The godfather heeft een riant tweepersoonsbed en de mogelijkheid voor een extra bed.

Kamer Louise

Thema: Shabby Chique

De extravagante Louise met haar wulpse rondingen houdt van luxe en glamour. Een echte vrouwen kamer met wat extra ruimte voor alle mooie meegebrachte kleding en schoenen. Helemaal chique met een knipoog naar het over de top. Deze kamer heeft het beste uitzicht op de oude binnenweg vanuit het hotel.

Kamer Wendy

Thema: Surfing

Sportieve wereldvrouw Wendy is al vele continenten afgereisd voor de beste surfspots. Een grote aanstormende golf schrikt haar niet af. Het is nog steeds haar ultieme droom om met een Volkswagen bus en een surfplank op het dak de kust af te rijden op zoek naar de mooiste waves. De surf kamer is uitgerust met een ruim eenpersoonsbed voor de echte avonturier. Ook beschikt de kamer over uitzicht op de levendige winkelstraat.

Just a great place to stay for a citytrip!

Tijdens u verblijf zorgen wij ervoor dat alles lekker fris is en blijft. De gezamenlijke badkamers en wc’s worden elke dag schoongemaakt. Daarnaast zal er altijd een kamermeisje tot uw beschikking zijn.
Alle kamers zijn voorzien van een minibar met snacks, een kluis, schone handdoeken en douchegel. Het is daarbij mogelijk om een babybedje op de kamer te krijgen.

Je kunt dagelijks van 15.00 tot 20.00 uur inchecken aan de bar.
Late check-out is mogelijk op aanvraag.