De Bedstee

Thema: moderne bedstee

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De Bedstee kamers zijn geïnspireerd op de ouderwetse bedstee met een knusse en overdadige aankleding van een woonwagen. Hier is het goed te vertoeven met uitzicht op de Oude Binnenweg en de gezelligheid van de mede-kamergenoten. De bedstee kamers Rosie, Freek en Gabriel zijn gezamenlijke & gemengde kamers en geschikt voor maximaal acht personen. Dit zijn ook leuke kamers voor families, vriendengroepen of als solo reiziger.

Thuis bij Schell is een huiselijk familiehotel waarbij elk bezoek weer opnieuw een unieke beleving is. Door de verschillende thema kamers die allen zijn ingericht met meubels uit onze privécollectie en oog voor detail, streven wij naar een exclusieve beleving. Het hotel biedt je rust en comfort middenin het bruisende centrum van Rotterdam.

Kamer Ruben

Thema: Einstein

Ruben Schell is als Einstein van de familie altijd weer in staat ons te verbazen met zijn innovatieve creaties en vernuftige ideeën. Kamer Ruben is geschikt voor drie personen.

Kamer Sander

Thema: Harley Davidson

Wanneer Sander Schell aan komt rijden op zijn Harley Davidson motor laat hij alle hoofden doen omdraaien. Met zijn leren jack en schreeuwende motor maakt hij een verpletterende indruk. Een stoere, ruige man die wel van een ritje houdt. Touren door Amerika en Mexico is genieten voor deze beer van een vent. Kamer Sander is geschikt voor twee personen.

Kamer Wendy

Thema: Surfing

Sportieve wereldvrouw Wendy is al vele continenten afgereisd voor de beste surfspots. Een grote aanstormende golf schrikt haar niet af. Het is nog steeds haar ultieme droom om met een Volkswagen bus en een surfplank op het dak de kust af te rijden op zoek naar de mooiste waves. De surf kamer is uitgerust met een tweepersoonsbed voor de echte avonturiers. Ook beschikt de kamer over uitzicht op de levendige winkelstraat.

Kamer Mamma

Thema: The Godfather

Als hoofd van dit grote gezin vol eigenzinnige karakters moet je soms wat stuntwerk uithalen. Aan haar natuurlijke overzicht en respect komen gelukkig geen stiletto’s te pas, al heeft ze wel de allure van een doorgewinterde maffia vrouw. The godfather heeft een riant tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed.

Just a great place to stay for a citytrip!

Tijdens uw verblijf, zorgen wij ervoor dat alles lekker fris is en blijft. De gezamenlijke badkamers, wc’s en ruimtes worden elke dag schoongemaakt.
Ook zorgen wij ervoor dat u altijd schone handdoeken heeft bij langer verblijf. Alle kamers zijn voorzien van schone handdoeken. Ook hebben wij zeep en douchegel in de badkamers ter beschikking.

Inchecken is dagelijks mogelijk tussen 15:00 en 20:00.
Late check out is mogelijk op aanvraag.

Mocht u nog meer vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.