History in Rotterdam

Familie Schell

Voor de meeste getogen Rotterdammers is de Familie Schell geen onbekende. Een grote liefdevolle familie met het pure ondernemerschap in de genen. Sinds 1796 voorziet Slagerij Schell Rotterdam van kwaliteitsvlees, vanuit haar slagerij aan de West-Kruiskade. Met hun 25 meter lange toonbank staan klantvriendelijkheid en service bij hen bovenaan. Pa en Ma Schell hebben vijf stoere mannen en één minstens net zo stoere dochter met diezelfde kwaliteiten opgevoed.
In September 2016 is het dan ook de tijd voor de jongste uit het nest, Rosalie Schell om haar ondernemerschap en toewijding in haar eigen project kwijt te kunnen. Haar liefde en kennis voor lekker eten, drinken en goed gezelschap waren het begin van ” Thuis bij Schell”. Met aandacht en zorg is het hotel, het restaurant en de bar tot in de puntjes aangekleed totdat het voelde als thuis.
Zij wil de binnenstad van haar mooie Rotterdam graag uitbreiden met een plek waar iedereen welkom is voor een goede maaltijd, borrel en/of overnachting. Geen ultra hippe gelikte bedoeling maar echt Hollandse eerlijkheid met hartverwarmende maaltijden en service.